#1,000,000 waardevolle baby’s

Help mij om een maatschappij te creëren waar er minimum #1,000,000 baby’s zich waardevol voelen.

In onze onophoudelijke zoektocht naar oplossingen voor enkele van de meest prangende maatschappelijke uitdagingen — oorlog, hongersnood, criminaliteit, en een overbelast rechtssysteem — ontdekken we mogelijk een doorbraak die zo fundamenteel en verrassend eenvoudig is, dat het onze benadering van sociale hervorming voorgoed kan veranderen. Deze doorbraak ligt niet in geavanceerde technologie of stringentere wetgeving, maar in een domein dat tot nu toe over het hoofd is gezien: de allereerste momenten van menselijk bestaan, nog voor de geboorte.

De Kracht van de Baarmoederlijke Band

Als hypnotherapeut, gespecialiseerd in het werken met ideomotorische signalen, heb ik met collega’s een opmerkelijke ontdekking gedaan. Door duizenden sessies heen heb ik geleerd dat veel mensen zich vanaf hun vroegste begin — letterlijk in de baarmoeder — niet volledig waardevol voelen. Deze onthulling is zowel verrassend als onthutsend, gezien het leven buiten de baarmoeder dan nog moet beginnen.

Deze initiële gevoelens van ontoereikendheid en onveiligheid kunnen diepgaande effecten hebben op iemands vermogen om gezonde relaties te vormen, en beïnvloeden hoe men zich verhoudt tot de bredere maatschappij. Het suggereert een fundamentele tekortkoming in onze allereerste verbindingen met de wereld, die, indien onaangepakt, zich manifesteert in de vele sociale problemen die we vandaag zien.

Een Nieuwe Aanpak voor Oude Problemen

Deze observaties hebben geleid tot een revolutionair idee: wat als we konden beginnen met het vormen van een veilige, liefdevolle verbinding tussen moeder en kind nog voordat het kind geboren wordt? Door hypnotherapeutische technieken kunnen we de emotionele en psychologische fundamenten leggen voor toekomstige generaties die zich veilig, gewaardeerd en verbonden voelen — essentiële voorwaarden voor het ontwikkelen van harmonieuze relaties en een vredige samenleving.

Dit concept gaat veel verder dan individuele gezondheid of welzijn; het heeft het potentieel om de maatschappij als geheel te transformeren. Door de emotionele en psychologische gezondheid van onze jongste burgers te waarborgen, kunnen we de basis leggen voor een wereld zonder oorlog, criminaliteit, en sociaal onrecht.

De Rol van Zwangerschapshypnotherapie

Zwangerschapshypnotherapie biedt een unieke methode om deze vroege verbindingen te versterken. Door gerichte sessies kunnen aanstaande moeders en hun ongeboren kinderen ervaringen van diepe liefde en veiligheid delen, waardoor de basis wordt gelegd voor positieve zelfwaardering en veilige hechtingspatronen. Deze benadering kan niet alleen helpen om zwangerschapscomplicaties en postnatale depressies te verminderen, maar ook de deur openen naar een toekomst waarin nieuwe generaties opgroeien met een fundamenteel gevoel van hun eigen waarde en een natuurlijke neiging naar vreedzame, constructieve relaties.

Een Oproep tot Actie

Deze inzichten en methoden zijn niet slechts theoretisch; ze zijn gebaseerd op jaren van praktijkervaring en observatie. Het is tijd om deze kennis te verspreiden en te integreren in onze benadering van prenatale zorg, opvoeding, en sociale ontwikkeling.

“Van Baarmoeder tot Wereldwijde Vrede” is meer dan een visie; het is een praktisch pad naar maatschappelijke transformatie. Door de kracht van de allereerste menselijke verbindingen te erkennen en te cultiveren, kunnen we de fundering leggen voor een wereld waarin vrede, harmonie, en welzijn de norm zijn, niet de uitzondering.

Laten we samenwerken aan een toekomst waar elk kind welkom wordt geheten in een wereld die klaar is om hen te omarmen met liefde, veiligheid, en de belofte van onbeperkte potentie. Dit is de eerste stap op onze weg naar wereldwijde vrede en maatschappelijke transformatie. De reis begint in de baarmoeder, waar de fundamenten van ons zijn en onze interacties met de wereld worden gevormd. Dit is onze kans om een nieuw hoofdstuk voor de mensheid te beginnen, een hoofdstuk waarin elke geboorte de geboorte van mogelijkheid, hoop en ongekende sociale harmonie is.

Op welke manier?

In eerste instantie dacht ik dat ik iedereen een volledige training moest geven om één op één te werken met een zwangere dame.  Al snel bleek dit praktische problemen te geven, omdat niet iedereen een professionele hypno-coach is. 

Dus heb ik het over een andere boeg gegooid en audio’s ter beschikking gesteld.

Eerst een algemene audio (22’04”), waarbij mijn stem de luisteraar begeleid naar een fijne ontspanning.  Op het einde van de audio wordt de ontspanning verankerd met enkele woordjes, zodat men zelfstandig via de woordjes terug in die ontspanning kan gaan.  Heel eenvoudig. 

Audio 1 https://www.youtube.com/watch?v=-SjT04srGFs

Daarna kan men een 2e audio (9’32”) beluisteren om specifiek de liefde te ervaren.  Deze 2 audio’s heb ik gemaakt om iedere zwangere dame de kans te geven om de liefde te ervaren met het kindje.  Dit luister proces kan ook perfect worden opgeschaald.  Wat zeker kan bijdragen aan het succes van onze beweging.  De technologie staat perfect toe om de audio vele malen (gratis) af te spelen. 

Audio 2 https://www.youtube.com/watch?v=Hxf0xF-bUy8

Vanaf het moment dat de zwangere dame zelfstandig via de ankerwoordjes (vrede-diep-hoog) in de ontspanning kan gaan, kan er iemand anders haar ook eenvoudig begeleiden om de liefde met het kindje te ervaren.  Het enige wat je dan dient te doen als begeleider van dat proces in de staat ‘hoog’ enkele gesloten vragen te stellen.  Verderop staat een instructie video.  Dus maak het jezelf niet te moeilijk.

Ik heb enkele korte YouTube video’s gemaakt waarbij ik uitleg geef.  Die vind je hier:

Hoe werkt het brein? (4’27”)

Op welke manier kunnen zwangere dames de verbinding ervaren met hun kindje (4’25”)

Hoe kunnen we zo snel mogelijk 1,000,000 baby’s bereiken? (4’23”)

Welke vragen kunnen we stellen? (5’55”)