Ben jij hypnotiseur/coach en wil je een nieuwe methodiek aanleren om de meest complexe problemen aan te pakken via hypnose?  Dan zou Flow of Life iets voor jou kunnen betekenen.

Wat?  Het is nog steeds een hypnose methodiek die je gebruikt voor anderen verder te helpen.  Met 2 a 3 sessies begeleid je jouw cliënt door 3 grote onderdelen die bij iedereen belangrijk zijn.  'Anders Omgaan met Onmacht' | 'Bekken' | 'Succes coaching'.

Hoe?  We werken nog steeds met IMR (ja-nee feedback) en via een wijsheid om eerlijke antwoorden te verkrijgen.  Meer info via https://bequantummind.com

Wie?  Voor hypnosecoaches die reeds met IMR kunnen werken en hollistisch willen werken.  Het 'flow of life' programma kan als coach toepassen vanaf 14+ met als doel mensen verder helpen die moeilijk kunnen omgaan met hooggevoeligheid en/of meer uit het leven willen halen en/of bij ondersteuning met complexe ziektes.

Waarom?  Omdat alle mensen die ik ooit in mijn praktijk gehad heb duidelijk issues had met micro-trauma + een bekken/rug heeft waar zenuwen doorlopen + upper limit problem.  Indien hier niet gekeken wordt naar de mens in diens totaalbeeld zijn de resultaten niet duurzaam.

Ik heb deze training, na jaren van ervaring, zelf gecreëerd.  Het kan eenvoudig ingezet worden, zelfs in combinatie met het Simpson Protocol.

Data & locaties vind je hier.

Online starten op eigen tempo?  Hier vind je alle info.