Ik heb Een Beter Plan dan het huidige aanbod om enkel symptomen te bestrijden.
Een Beter Plan van aanpak door beperkende overtuigingen (oorzaak) te veranderen.
Een Beter Plan door samen te werken met artsen die openstaan om de oorzaak aan te pakken en niet enkel de symptomen.
Een Beter Plan door vertrouwen te hebben in het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

Hoe de geest het lichaam aanstuurt

een beter plan*4Tijdens je leven ervaar je wel eens een onverwacht emotioneel conflict (“trauma”).  Binnen het jargon van hypnose noemen we dit “Initial Sensitising Event”, kortweg ISE.  Vanaf dit moment ben je conflict-actief!  Er valt een verandering op te merken in je lichaam of gevoel en je denkt er aan (bewust of onbewust).  We kunnen dus stellen dat er een verbinding is tussen je lichaam en je geest.

Dus je hebt misschien ooit een negatieve gebeurtenis ervaren met een lichamelijk symptoom (vb prikkelbare darm) of gevoelsverandering (vb depressieve gevoelens) als gevolg.

Hoe weet je wat en wanneer er specifiek is voorgevallen?

  • Misschien weet je dit wél bewust? vb Sinds voorval x heb ik een prikkelbare darm.  Het enige dat je dan hoeft te doen is de situatie “een plaats kunnen geven”.  Meestal gebeurt dit door de situatie vanop afstand te bekijken en jezelf/ander te vergeven.
  • Weet je het niet, dan is hypnose handig om d.m.v. een regressie terug te gaan in de tijd en de oorzaak te vinden.  Alle belangrijke gebeurtenissen zijn onbewust opgeslagen!  Eenmaal de oorspronkelijke gebeurtenis (ISE) is opgelost, kan het lichaam zichzelf terug herstellen.  Let op dit kan dikwijls ook met fysiek ongemak gepaard gaan.

Ik herhaal, enkel met het inzicht wat er juist is voorgevallen -en het loslaten van de emotie- kan het lichaam zichzelf terug herstellen.  Ook met gevoelsveranderingen zoals depressieve gevoelens moet je te weten komen wat er precies is gebeurd.

Wil dit dan zeggen dat jij zelf de oorzaker bent van al deze ellende?

Ik zou dat gerust durven te herkaderen door te stellen dat jij nu de verantwoordelijkheid terug neemt over je eigen lichaam.  Hierdoor ben je zelf in staat jezelf te genezen.

Hoe mooi is dat?!!!

Allergieën

Bij allergieën kan het zijn dat je ineens van de symptomen vanaf bent. Dit komt omdat je onbewuste op het ogenblik van het “emotionele trauma” een koppeling heeft gemaakt tussen het trauma en een op dat moment voorhande stof. Als je daarna met die stof in contact komt, wordt je onbewust aan het trauma herinnerd en komen de symptomen van de allergie. Enkel het inzicht (bewust of onbewust) in wat er toen juist is gebeurd, kan de allergie opheffen.

Een voorbeeld

Een tienermeisje wandelt in de lente met haar vriend in een bos. Ze krijgen daar een heftige ruzie en ze begint te huilen. Het onderbewuste van het meisje koppelt het berkenstuifmeel aan de ruzie. Vanaf die dag heeft ze een allergie voor berkenstuifmeel. Iedere keer als ze in aanraking komt met het berkenstuifmeel wordt ze onbewust herinnerd aan de heftige ruzie en krijgt ze tranende ogen en een lopende neus…

Hypnose

Wat is nu eigenlijk hypnose? > download hier de pdf ter voorbereiding.
Dit document geeft een bondige uitleg over wat hypnose is en neemt de meeste misvattingen en angsten hierover weg.

Voorgesprek sessie:

Waarvoor kan je NLP en hypnose gebruiken?

een beter plan*NLP en Hypnose kan natuurlijk voor meer gebruikt worden dan alleen hulp bij ziekte.
Het is de meest elegante vorm van innerlijk veranderwerk. Hou het onmogelijke voor mogelijk. De lijst is eindeloos:
• hulp bij ziekte
• hulp bij pijn
• zelfhypnose aanleren
• stotteren
• zelfvertrouwen
• stoppen met roken
• angsten / fobieën
• afvallen
• etc.

Hoeveel sessies heb jij nodig?  Investering?

Voor de meeste problemen rekenen we op 2 à 3 sessies van ca 1.5h.
Ik hou het graag kort en krachtig!  De investering in jezelf bedraagt € 130 (incl 21% BTW) per sessie.

Interesse om jezelf eindelijk te verlossen?

Bel +32 (0)486 89 72 03 om een afspraak te maken.