Een Beter Plan
Christophe Dierckx
Hallebaan 22
2240 Zandhoven
België

Om een afspraak te maken, kan je best even bellen.
Tel +32 (0) 486 89 72 03</ul>

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe ontwikkelingen.

info@eenbeterplan.be

Een sessie duurt ongeveer 1,5h en de investering in jezelf bedraagt € 130/per sessie (incl 21% BTW).  Ik werk graag met 2 à 3 sessies omdat een probleem meerdere oorzaken kan hebben.

Bij voorkeur stel ik voor om mij op te bellen (+32(0)486 89 72 03) om een afspraak te maken.  Lukt het niet om mij op te bellen, stuur me dan een bericht via onderstaand formulier:

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Voor de goede orde, nog deze belangrijke achtergrondinfo:
  • Ik kan jou niet genezen, je eigen geest/lichaam doet dit.
  • Ik stel geen diagnose, dit doet een arts.
  • Ik kan jou enkel begeleiden, om jou (on)bewust inzicht te geven in de oorzaak.
  • Het is mijn overtuiging dat het gebruiken van Hypnose en NLP technieken kan helpen bij de oorzaak te vinden van de ziekte. Dit wil niet zeggen dat de opleidingsinstituten waar ik les heb gevolgd dit noodzakelijkerwijs ook vinden.
  • Het is mijn overtuiging dat ziekte dikwijls start bij een onverwachte gebeurtenis. Geloof mij niet zomaar, onderzoek en ervaar het zelf!

  GDPR/Privacy: Ik neem géén notities, ook hoeft u géén formulieren in te vullen of persoonlijke gegevens door te geven.  Ik heb enkel uw voornaam nodig en telefoonnummer en/of e-mail waarop ik u eventueel kan bereiken.  De problematiek mag voor mij ook volledig discreet zijn.  Ik hoef NIET te weten waarover het gaat.  Fijn voor u en voor mij.